Saturday, 25 November 2017

Tempat Paling Menarik Di Melaka

Tempat Paling Menarik Di Melaka. Melaka Privilege Sdn Bhd (MPSB) merupakan sebuah syarikat yang menguruskan Sistem Keahlian & Kesetiaan Pelanggan kepada lebih 16 juta pelancong tahunan dan kepada lebih 800 ribu penduduk di Negeri Melaka.
Sistem ini dikenali sebagai Melaka Privilege Card (MPC) telah diberikan pengiktirafan sebagai Duta Produk Pelancongan Negeri Melaka dan disokong sepenuhnya oleh Bahagian Pelancongan Negeri Melaka (Tourism Melaka) berperanan dalam menyediakan pemberian diskaun dan lain-lain manfaat kepada ahlinya untuk semua transaksi pembelian di premis terpilih di seluruh Negeri Melaka dan di Seluruh Malaysia. 

Tempat Paling Menarik Di Melaka. MPC juga berperanan sebagai antara pemangkin kepada peningkatan sektor perniagaan dan industri pelancongan di Negeri Melaka. 

MPC menyediakan pelbagai keistimewaan kepada ahlinya seperti berikut: 
Pemberian harga diskaun atau penetapan harga khas; 
Penggunaan Aplikasi MPC; dan 
Penyaluran Informasi, Iklan dan Promosi. 

Melaka Privilege Card akan merangkumi semua skop perkhidmatan yang diperlukan oleh pengguna meliputi Perkhidmatan Kerajaan, Perkhidmatan Pengangkutan, Perkhidmatan Penginapan, Rekreasi & Sejarah, Makan & Minuman, Pusat Membeli Belah & Runcit, Sukan, Kesihatan dan Pendidikan.


Tempat Paling Menarik Di Melaka


Perlaksanaan MPC antaranya bertujuan untuk memberikan penjimatan terhadap kos perbelanjaan harian semua Ahli MPC sepanjang tempoh keahlian mereka. 

Yuran keahlian MPC yang ditetapkan pada kadar promosi RM15.00 setahun dan boleh diperolehi dari:

Pejabat Urusan MPSB dan kiosk MPC; 
Ahli Niaga MPC yang terpilih; 
Pembelian atas talian melalui Lazada 
Ejen Jualan Individu.

Tempat Paling Menarik Di Melaka


Setakat ini hampir 60 pihak telah dilantik sebagai Ahli Niaga MPC yang akan menyediakan pelbagai manfaat kepada Ahli MPC. Bilangan Ahli Niaga ini akan ditambah dari masa ke semasa sehingga dapat merangkumi kesemua keperluan yang diharapkan oleh Ahli MPC. 

Setakat ini, antara pihak yang telah dilantik sebagai Ahli Niaga MPC (klik sini untuk keterangan lanjut). 

Sehubungan dengan manfaat yang disediakan kepada Ahli MPC, MPSB dengan ini ingin menawarkan keahlian MPC kepada semua para pengguna yang melancong ke Melaka dan juga kepada para penduduk negeri Melaka agar semua pihak dapat menikmati segala manfaat yang disediakan kepada Ahli MPC.

Tempat Paling Menarik Di Melaka


MPSB juga mengalu-ngalukan mana-mana peniaga atau pengusaha dari Melaka atau serata Malaysia yang ingin menjadi Ahli Niaga MPC untuk menghubung MPSB bagi penerangan lanjut. 

Tiada bayaran yang dikena untuk menjadi Ahli Niaga MPC. Amat bersesuaian kepada peniaga Bumiputra dan Industri Kecil dan Sederhana sebagai landasan pemasaran tambahan untuk memasarkan produk perniagaan masing-masing. 

Tempat Paling Menarik Di Melaka. MPSB berharap Melaka Privilege Card dapat memberikan manfaat kepada semua pengguna dan peniaga agar dapat merancakkan lagi Industri Pelancongan dan Industri Perusahaaan dan Perniagaan di Negeri Melaka ke arah yang lebih gemilang.
Untuk keterangan lanjut sila layari FB Page Melaka Privilege Card di SINI.

Di Melaka, Segalanya…MPC!

Melaka Privilege Sdn Bhd (1211282-U)
No. 31-2, Jalan AKP 1, Taman Ayer Keroh Permai,
75450 Melaka
06 – 231 3511 / 011 – 10032326
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan