Sunday, 26 November 2017

Punca Lan Kristal Sertai Gegar Vaganza Didedahkan?

Punca Lan Kristal Sertai Gegar Vaganza Didedahkan? Setelah agak lama berdiam diri daripada memberi sebarang komen mengenai status Rody yang mencari penyanyi baru bagi kumpulan Kristal, akhirnya Lan sedia menjawab segala persoalan ditimbulkan, malam ini.

Menerusi WhatsApp ringkas dikirimkan, beliau meminta maaf kerana tidak dapat melayani panggilan rakan-rakan media yang mahu mendapatkan kenyataan balasnya.

Punca Lan Kristal Sertai Gegar Vaganza Didedahkan? “Task minggu ini sangat mencabar, oleh itu saya meminta ruang untuk fokus pada persembahan,” jelasnya.

Bagaimanapun, Lan berkata, beliau bersedia menjawab segala pertanyaan daripada rakan-rakan media selepas tamat konsert minggu kelima malam ini.

“Insya-ALLAH,  selepas konsert kalau saya dipanggil naik ke PC, saya okay jer untuk menjawab apa-apa soalan yang akan diajukan. Maaf sekali lagi,” katanya.


Punca Lan Kristal Sertai Gegar Vaganza Didedahkan?


Malam ini dalam konsert minggu kelima Gegar Vaganza, Lan akan mendendangkan lagu Sangkar Cinta nyanyian asal penyanyi kesayangan ramai, Ziana Zain. - sinar
Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan