Sunday, 26 November 2017

Krim Kuruskan Badan


Krim Kuruskan Badan. Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. 

Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.

Krim Kuruskan BadanBAGAIMANA S BODY CREAM MEMBANTU ANDA

LEMAK: Dengan S Body Cream ini, proses pembakaran lemak akan berlaku dalam masa 24 jam selepas krim ini disapu kepada kulit anda. Anda hanya perlu sapu krim ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan krim. Ia amat sesuai untuk wanita yang lepas bersalin dalam membantu pelangsingan tubuh yang pantas dan juga parut selepas bersalin.

Krim Kuruskan Badan


Bayangkan ANDA boleh kurus dengan cara yang mudah dan berkesan. Hanya sapukan dibahagian tubuh dan biarkannya bekerja 24 jam sehari, tanpa ANDA perlu berpenat sambil ANDA menonton TV rancangan kegemaran ANDA. Sedar-sedar tubuh badan ANDA kian susut hari ke hari.. Best kan??

SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini.

LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.

STRETCH MARKS: Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.KELEBIHAN-KELEBIHAN S Body Cream:

Memecahkan lemak
Menghilangkan selulit
Menurunkan berat badan
Melangsing dan mencantikkan bentuk badan
Menegangkan kulit
Melembut dan menyegarkan kulit
Membuang lebihan angin dalam badan
Melegakan ketidakselesaan senggugut
Melegakan sakit-sakit sendi

Krim Kuruskan Badan


Klik link ini untuk Whatsapp http://wasap.my/60127071981/SayaNakBodyCream


UNTUK INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI..


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan