Tuesday, 4 July 2017

Mus May Masuk Wad ICU

Mus May Masuk Wad ICU. Demam panas berlarutan sejak Jumaat lalu hingga menjadi sawan memaksa vokalis kumpulan May, Mus, dikejarkan ke Hospital Kuala Lumpur, pagi tadi. Isterinya, Suraya Bahari berkata, beliau menghubungi ambulans apabila melihat keadaan Mus yang separa sedar. 

"Awal pagi, dia hanya diletakkan di bawah zon kritikal. Malah, kerana terlalu banyak meracau pihak hospital terpaksa komakan dirinya. 

Mus May Masuk Wad ICU.  "Ketika ini dia memang tidak sedarkan diri. Doktor turut mengesyaki ada kuman dalam darah. "Kira-kira jam 10.45 malam tadi, dia dipindahkan ke unit rawatan rapi (ICU). 

Segala keputusan penuh mengenai punca penyakitnya dijangka diketahui esok," kata Suraya. 

Mus May Masuk Wad ICU


Beliau bagaimanapun mampu menarik nafas lega kerana doktor memaklumkan, tiada darah beku pada bahagian kepala suaminya selepas imbasan otak dilakukan. 

Mus May Masuk Wad ICU. "Saya harap dia akan kembali sihat seperti sedia kala dan memohon orang ramai sama-sama mendoakan kesihatannya," katanya. - bhIklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan