Friday, 21 July 2017

Gabungan 5 Superfood Ini Sangat Berkesan Potong Kolesterol Tinggi


Gabungan 5 Superfood Ini Sangat Berkesan Potong Kolesterol Tinggi. 5 Bahan Superfood sangat berkesan potong kolesterol, bebas Stroke dan Serangan Jantung. Malaysia mempunyai rakyat paling obes di Asia Tenggara. 30% dari rakyat dewasa Malaysia terlebih kolesterol dalam tubuh, hampir 6 juta resiko di serang stroke, dan 20 ribu dari mereka di serang sakit jantong setiap tahun..!

Asas kepada kejadian serangan stroke dan serangan jantung ialah SALUR DARAH TERSUMBAT. Salur darah tersumbat menghalang edaran darah yang membawa oksigen dan zat makanan ke semua sel sel tubuh.


Gabungan 5 Superfood Ini Sangat Berkesan Potong Kolesterol TinggiTanpa bekalan oksigen dan zat makanan yang cukup sel sel tersebut akan "tercungap" dan akhir nya sakit dan mati. Dari itu anda perlu pastikan salur darah arteri "bebas" dari plak kolesterol yang menyumbat salur darah dan halang aliran darah.

Plak kolesterol   berlaku sejak zaman kanak kanak lagi di mana kolesterol jahat mula berlonggok di dinding salur darah membentuk plak kolesterol. Bila usia meningkat, kejadian plak kolesterol semakin pantas atas sebab beberapa faktor di antaranya:

(a) pola kehidupan yang kurang cergas dan kurang senaman. Aktiviti "duduk" lebih banyak berbanding aktiviti "berpeluh".
(b) memakan makanan zat tak saimbang dan  terlebih lemak tepu, bergas dan mengandungi bahan pengawet
(c) merokok dan minum minuman beralkohol
(d) kehidupan STREES yang tinggi
(e) hasil keturunan.

Gabungan 5 Superfood Ini Sangat Berkesan Potong Kolesterol Tinggi
Tanda tanda salur darah  tersumbat 

(a) kandungan total kolesterol dan kolesterol jahat tinggi dalam darah. Periksa sekurang kurang nya 6 bulan sekali di klinik atau farmasi.

(b) mengidap tekanan darah tinggi dan/atau kencing manis

(c) merasa cepat sesak nafas dan penat dengan sedikit senaman. Anda bolih uji kecergasan anda dengan daki tangga sahingga tingkat 2 atau 3. Jika anda sukar sampai ke aras tersebut, bermakna anda ada masaalah salur darah tersumbat.

(d) sakit kepala yang mencucuk cucuk.

(e) tangan kiri dan kaki rasa sakit dan kebas. Tapak kaki sakit bila hendak mula berjalan dari duduk atau baring.

(f) dada kiri rasa sakit mencucuk cucuk

(g) Buat ujian ECG di klinik atau hospital untuk kepastian salur darah tersumbat.


Gabungan 5 Superfood Ini Sangat Berkesan Potong Kolesterol TinggiDi galakkan membuat medical check up lengkap seawal usia 35 tahun.

Biasanya orang yang ada kolesterol tinggi akan  mendapat gejala tekanan darah tinggi, kemudian mengidap kencing manis. Ada di antaranya mengidap gout. Is bolih melarat kepada sakit buah pinggang.

Bagi menurunkan kolesterol tinggi dan tekanan darah tinggi, doktor akan memberikan ubat ubat pencair kolesterol dan ubat menurunkan tekanan darah. Ubat ubat ini mengandungi dadah yang memberi kesan sampingan negatif kepada pengguna nya. Biasanya pengguna akan berterusan makan ubat ini hingga akhir hayat.

Sekarang sudah ada cara alternatif  mengatasi gejala kolesterol tinggi dan salur darah tersumbat. Malah untuk atasi kencing manis dan gout.

Cara nya ialah dengan menggunakan resipi bahan bahan SUPERFOOD semulajadi. Superfood ialah bahan semulajadi dari tumbuhan dan buah buahan yang berzat tinggi dan sebahagianya mempunyai kandungan penawar penyakit semulajadi.

Halia, bawang putih, epal cider, lemon dan madu adalah SUPERFOOD dan antibiotik semulajadi yang sangat POWERFUL.

5 SUPERFOOD ini telah di gabungkan menjadi minuman Botani JUS SE7EN. Jus ini di proses mengikut etika suci dan halal yang di gariskan dalam Standard HALAL JAKIM.


Gabungan 5 Superfood Ini Sangat Berkesan Potong Kolesterol Tinggi


Jus Se7en telah terbukti sangat berkesan menurunkan level kolesterol jahat dan membersihkan plak kolesterol yang menyumbat salur darah arteri. Kesannya ialah tekanan darah tinggi kembali normal, bebas serangan stroke dan serangan jantung. 

Jus Se7en juga terbukti berkesan turunkan level gula dan bebas kencing manis, turunkan level asid urik untuk bebas gout sepenuhnya, sembuhkan sakit benguk dan legakan batuk berterusan. 

Dengan amalkan JUS SE7EN, adalah sangat mudah untuk bebas dari kolesterol jahat, salur darah tersumbat dan seterusnya bebas dari serangan stroke dan jantung. Ramai pengguna terlepas dari prosedur Pasang Belon dan by pass. Ramai juga yang bebas dari kencing manis dan sembuh gout sepenuhnya. Juga sangat penting, anda dan keluarga bebas dari derita emosi dan beban kos rswatan yang sangat tinggi.

Jika anda menghidap kolesterol tinggi, darah tinggi, doktor sahkan anda kena buat prosedur pasang belon (stent) atau by pass, menghidap kencing manis, menghidap gout.

Sila amalkan minuman Botani Jus Se7en. Anda tidak akan menyesali keputusan yang anda Buat. InsyaAllah. 


Untuk ketetangan lanjut, sila layari..

http://www.jusse7en.com
http://www.jusse7en.com
No comments:

Post a comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan