Friday, 14 July 2017

Berita Mengejutkan Dari Pulau Pinang

Berita Mengejutkan Dari Pulau Pinang. Polis menangkap seorang pembantu kepada seorang Adun DAP atas dakwaan serangan seksual terhadap seorang wanita berusia 21 tahun, Khamis lepas.

Ketua Polis Daerah Timur Laut ACP Anuar Omar berkata lelaki itu menyerah diri malam tadi.

“Suspek diminta menjalani ujian air kencing…kita akan maklumkan perkembangan siasatan nanti,” katanya kepada pemberita dalam kenyataan hari ini.

Berita Mengejutkan Dari Pulau Pinang. Lelaki itu akan dibawa ke mahkamah esok untuk mendapatkan perintah reman. Menurut laporan polis wanita itu, pelayan itu mendakwa lelaki itu dalam keadaan mabuk membawanya ke tempat letak kereta, mencabulnya dan minta wanita itu melakukan seks oral.

Wanita itu mendakwa menolak ajakan lelaki itu tetapi gagal menghalangnya. Lelaki itu kemudian beronani dan memancutkan mani pada wanita itu yang sedang menangis.

Berita Mengejutkan Dari Pulau Pinang


Lelaki itu kemudiannya menawarkan RM500 hingga RM700 kepada wanita itu untuk “bermalam” dengannya. Beliau enggan dan minta dilepaskan.

Berita Mengejutkan Dari Pulau Pinang.  Beliau kemudian membuat laporan polis di Balai Polis Lebuh Pantai pada keesokan hari. - fmtIklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan