Friday, 26 May 2017

Produk Susu Kambing Terbaik


Produk Susu Kambing Terbaik. Tidak sekadar susu kambing organik yang tinggi khasiatnya, ia difomulasikan bersama pilihan terbaik makanan sunnah seperti AL-MANNA, KURMA, DELIMA, MADU, BUAH TIN dan diperkaya dengan AHA & DHA serta L-lysine yang membantu penyerapan dan pertumbuhan minda dan fizikal dengan cemerlang.

Produk Susu Kambing Terbaik.  Buah-buah terpilih tersebut juga TINGGI SERAT dan manna yang disebut di dalam Al-Quran juga memainkan peranan penting sebagai probiotik semulajadi bagi bakteria baik dalam usus untuk menjalankan fungsinya secara Super Optima!

Terdapat dua jenis susu formula berasaskan susu kambing dengan ramuan kurma, kismis, madu, manna, L-lysine, AHA dan DHA.

Fokus utama Aliff Milk Marketing adalah kepada bayi dan anak-anak yang membesar khasnya 6 bulan sehingga ke 3 tahun. 

Produk Susu Kambing Terbaik


Namun demikian, susu Aliff ini sebenarnya adalah sesuai untuk semua peringkat umur iaitu kepada anak-anak sekolah, ibu mengandung, orang dewasa & warga emas yang mementingkan kesihatan seagai gaya hidup mereka.

Aliff Goat Milk (Susu kambing Asli) :

 


Aliff Goat merupakan susu kambing dengan ramuan kurma, madu, delima, buah tin dan manna, diperkaya dengan vitamin, protein, kalsium, zat besi, L-lysine, AHA & DHA sememangnya sangat baik untuk tumbesaran anak-anak dan dilengkapi dengan zat yang tinggi mampu memberikan perlindungan imun dan antibodi kepada anak-anak, merangsang kepekaan, daya fokus, kecerdasan minda, menggalakkan anak kreatif berimiginasi dan meneroka perkara baru bagi mereka serta memberi tenaga berkekalan sepanjang hari.

Produk Susu Kambing Terbaik


Aliff Cocoa Goat (Susu Kambing Koko) :
Produk Susu Kambing Terbaik. Untuk langkah seterusnya, susu Aliff Cocoa Goat ini sememangnya sangat sesuai kepada anak-anak setahun ke atas, Ia memberikan tenaga yang maksima dan merangsang kecerdasan yang berkekalan. Ramuan :Susu Kambing, Serbuk koko, kurma, delima, madu, buah tin, manna, L-lysine, AHA&DHA.

Berat : 500g
Hg Pengenalan : RM40
Hg 1 Katen : RM34 x 15 unitRM200 Untuk 5 Box (Penghantaran Percuma) 

* 50 orang pertama sahaja!!!

Whatsapp segera :


**011-3219 9096**
**011-3219 9096**
**011-3219 9096**

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan