Saturday, 10 December 2016

Selamat Tinggal PAS

Selamat Tinggal PAS. Pakatan Harapan akan membincangkan kerjasama politik dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), 13 Disember ini.

Ketua Sekretariat Pakatan Harapan, Datuk Saifuddin Abdullah berkata, pertemuan empat parti antara pimpinan tertinggi PKR, Parti Amanah Negara (Amanah), DAP, dan Bersatu itu akan diadakan di Ibu Pejabat PKR di Merchant Square, Petaling Jaya.

Selamat Tinggal PAS. "Kami akan bincang kerjasama politik empat parti bagi mewujudkan suasana satu lwn satu antara pembangkang dengan BN," ulasnya pada sidang media di sini, hari ini.

Mengulas kemungkinan gabungan Pakatan. Harapan dengan Bersatu, Saifuddin berkata, hubungan pihaknya bersama Bersatu menunjukkan perkembangan baik setakat ini.

"Pada kami Bersatu hadir konvensyen Pakatan Harapan pada November lepas.


Selamat Tinggal PAS


"Presiden Bersatu, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Pengerusi Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad juga hadir berucap, pada kami itu perkembangan positif," katanya lagi. - sinar

Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
1 comment:

  1. Inilah tindakan yang sepatutnya dibuat awal-awal dulu sebab tak guna memujuk orang yang sudah hilang keyakinan diri biarkan mereka dengan angan-angan mat jenin nak perentah negara tapi tak mahu menang dalam PRU apa jenis pemimpin tu biarkan siluncai dengan labu-labunya bak kata peribahasa harap hujan dilangit air ditempayan dicurahkan anjing dengan bayang-bayangnya insya Allah PAS akan hilang semua kerusi dalam PRU14 nanti teruskan PH dengan membawa harapan rakyat.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan