Monday, 21 November 2016

Hishamuddin Hussein Jangka PRU14 Tahun Depan

Hishamuddin Hussein Jangka PRU14 Tahun Depan. Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Hishammuddin Hussein meramalkan Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) akan diadakan tahun depan dengan membayangkan Perhimpunan Agung UMNO 2016 sebagai persediaan terakhir untuk mempersiapkan jentera parti.

“Perhimpunan Agung UMNO tahun ini adalah yang terakhir menjelang pilihan raya umum yang saya jangkakan, tahun depan,” katanya.

Hishamuddin Hussein Jangka PRU14 Tahun Depan.  Beliau berkata demikian ketika berucap pada majlis Konvensyen Pemerkasaan Agenda Ummah di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) semalam.

Perhimpunan Agung UMNO akan diadakan pada 29 November hingga 3 Disember ini.

Sempena konvensyen itu sebanyak 681 usul yang diterima di peringkat bahagian dan cawangan UMNO dibincangkan sebelum dibahaskan pada PAU 2016.

Hishamuddin Hussein Jangka PRU14 Tahun Depan


Pengerusi Konvensyen Pemerkasaan Agenda Ummah, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki yang juga Timbalan Menteri di Jabatan Perdana kemudian menyerahkan usul itu kepada Ahmad Zahid. - mmIklan
Image
Image
Image
Image
Image
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan