Monday, 5 September 2016

Ramai Doakan Menteri Kontroversi Ini Cepat Mati

Ramai Doakan Menteri Kontroversi Ini Cepat Mati. Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi hari ini mendakwa begitu ramai pihak yang mendoakan kematian beliau.

Ini kerana pemangku timbalan presiden Umno itu berkata begitu banyak berita palsu mengenai keadaan kesihatan beliau tersebar muktahir ini.

Ramai Doakan Menteri Kontroversi Ini Cepat Mati.  Menurut Zahid yang terbaru beliau didakwa mengalami serangan jantung.

“Saya minta maaflah terlambat datang sebab saya terpaksa berjumpa doktor tadi, bukan kerana saya diserang sakit jantung atau seperti viral (tersebar) kata saya kena strok, tak ada.

“Ramai betul orang doakan saya cepat padam,” kata Ahmad Zahid ketika berucap merasmikan mesyuarat perwakilan Umno Bahagian Subang, di Sungai Buloh hari ini.

Ramai Doakan Menteri Kontroversi Ini Cepat Mati


Bagaimanapun, mengulas lanjut anggota Majlis Tertinggi Umno itu meminta semua pihak memaafkan individu yang menyebarkan berita palsu itu.

“Maafkanlah siapa-siapa yang mendoakan saya sakit mudah-mudahan sakit saya ini pergi ke dia. 

Tapi janganlah begitu,” ucap Zahid diiringi gelak tawanya.

Terdahulu Zahid hadir merasmikan mesyuarat perwakilan Umno Subang di Sungai Buloh.

Ramai Doakan Menteri Kontroversi Ini Cepat Mati


Zahid yang dijadualkan tiba di Sungai Buloh sekitar jam 9.15 pagi hanya tiba selepas dua jam dari dijadualkan.

Ramai Doakan Menteri Kontroversi Ini Cepat Mati.  Malah ketika berucap merasmikan mesyuarat tersebut juga suara Zahid kedengaran begitu serak dan beliau hanya mengambil masa kira-kira 15 minit sahaja tidak seperti biasa.
Iklan
ImageNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Artikel Berkaitan