Thursday, 2 May 2019

Hadiah Istimewa Untuk Ibu

Hadiah Istimewa Untuk Ibu | Hadiah Cuckoo Pressure Multicooker Untuk Ibu Yang Tersayang

Anda ingin mencari hadiah istimewa untuk Ibu anda yang tercinta? Anda mahu cadangan idea apa barang yang boleh anda berikan hadiah buat ibu atau emak yang anda cintai. Disini saya saya sarankan Cuckoo Pressure Multicooker untuk ANDA hadiahkan buat ibu yang ANDA cintai…

Mudahkan Kerja Para Isteri & Ibu2 Didapur Hanya RM70 Je Sebulan Dengan Cuckoo Pressure Multi-cooker Red M10 Ini
cuckoo red m10 jadikan hadiah istimewa buat ibu emak, hadiah istimewa hari jadi ibu, hadiah istimewa untuk hari ibu, hadiah paling istimewa untuk ibu, hadiah  yang istimewa untuk ibu, contoh hadiah untuk ibu, tips hadiah untuk ibu, idea hadiah hari ibu, cadangan hadiah hari jadi ibu,
Bulan depan kita dah puasa kan..
Kesian para isteri, balik kerja dah lewat, masa x sempat.. nak masak berbuka lagi..
Time sahur nnt pun sama juga.. Nak masak.. Sblm tu mungkin nak tahajjud paling kurang 2 rakaat kan! Nak kejut anak2 lagi.. Anak2 pulak kalau jenis liat nak bangun.. Lagi la.. Terkejar2 kita..
Ttp dengan Cuckoo Pressure Multi-cooker Red M10 ni semua kerja jadi mudah dan cepat je..
Abg2 yg hensem.. Hadiah la satu unit untuk isteri..
Sebagai anak yg soleh & solehah.. Boleh juga buat hadiah untuk Ibu2 tercinta di kampung sana..
Apa x best nya..?
Masak main campur2 je semua bahan. Set Multi-cooker then tinggal je..
Paksu pernah tengok orang masak..
Beriani kambing 30 min je, ayam/daging rendang 30 min je, masak dodol yang berjam2 tu pun boleh siap dalam 30 minit je, masak nasi goreng?.. Mee goreng?.. Lagi la mudah.. 😊
Dekat nak raya nanti, dah boleh buat dodol sendiri lah nampak gayanya ni.. X yah kacau2 lagi.. Silap2 boleh pack2, jual kat member2 lagi.. 😊 Dah boleh buat income sampingan pulak!!
KEHEBATAN PRESSURE MULTI-COOKER MODEL RED M10
👍🏻 Jimat masa Memasak
👍🏻 Multi cook Goreng tanpa Minyak
👍🏻 Masak kek pun boleh
👍🏻 Memanggang Daging Versi Oven Empuk Sampai Ketulang Tau
👍🏻 Nasi tahan lama tak Basi
👍🏻 Oven + Cooker + Pressure Cooker Dalam Satu Machine
👍🏻 Standout Deco untuk Dapur Moden yang kecil & sederhana
👍🏻 Mudah nak pergi bercuti dengan family, bawak satu machine jer.
👍🏻 Keseronokan memasak kerana Voice Guide yang Selalu Sebut Cuckoo Cuckoo Cuckoo
Outright : RM1415.17
Rental: RM70/bulan selama 24 bulan + processing free RM200..
🆕 Dilengkapi dengan 4 teknologi terkini:
✔ Teknolgi salutan
✔ Teknologi pemanasan
✔ Teknologi tekanan
✔ Algoritma pintar (smart algorithm)
🔛 Spesifikasi:
🚫 Berat 6.9kg
🚫 Dimensi 294 × 395 × 290mm
🚫 Penggunaan tenaga 1150w
Tunggu apa lagi?!!
Jom la Abg2 hadiah satu unit untuk isteri. Kalau Abg x sayangkan isteri Abg siapa lagi kan?
Jadikan moment ini sebagai detik yang lebih membahagiakannya dimasa akan datang.
Setiap hadiah yang ikhlas diberikan. Pastinya akan dikenang hingga ke akhir hayat..
Nak shopping online.. Klik link ni.. 👇👇👇
promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store
💯 PROSES CEPAT, X LECEH, 24 JAM CUCKOO HANTAR PRODUK KE RUMAH 😍😍😍
Pegi bahagian shop now.
✔ Multi-cooker then select Cuckoo Red M10
Atau nak mintak paksu key in kan pun boleh.. Reply je wasap ni ye..
jom tukar coway kepada cuckoo dapatkan promosi iris top terkini join agen cuckoo jmg group team paksu cuckoo daftar menjadi agen cuckoo hubungi agen cuckoo seluruh malaysia paksu cuckoo 012-7092198 untuk pemasangan produk cuckoo khidmat nasihat dan pendaftaran produk cuckoo malaysia percuma
INFO WEB CUCKOO RED M10 KAT BAWAH INI – KLIK SINI

Untuk keterangan lanjut sila layari Hadiah Istimewa Untuk Ibu..




No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...