Tuesday, 2 April 2019

Sistem Affiliate Rahman Basri Menyebabkan Ramai Nak Join Tak Sabar-Sabar

Sistem Affiliate Rahman Basri Menyebabkan Ramai Nak Join Tak Sabar-Sabar. Sistem Jualan Pro 2019 atau SJP adalah satu sistem program affiliate yang paling inovatif dan unik diMalaysia. Ia berteraskan mesra pelanggan melalui email susulan yang berterusan hingga 'close sale' dan menawarkan pendapatan pasif hingga dua lapis yang lumayan kepada agen berbanding produk affiliate lain.

Kekurangan Program Affiliate Yang Ada Di Pasaran Sekarang.

Program affiliate di pasaran memang mencabar. 

Sistem Affiliate Rahman Basri Menyebabkan Ramai Nak Join Tak Sabar-Sabar.  Kena rajin buat posting di media sosial. Jika kita promote, kita memang tak tahu siapa yang beli, tiba-tiba duit masuk akaun atau memang tak dapat sale. 

Kebanyakan affiliate tak tahu siapa yang telah baca sales letter kerana 90% affiliate menjual kepada orang yang tidak dikenali.

Kebanyakan affiliate tidak mampu atau tidak berbaloi memiliki autoresponder yang boleh buat susulan email kepada pelanggan mereka. Jika mereka ada 1,000 email pelanggan baru berbaloi menyewa autoresponder.

Mereka tidak tahu 1-3% prospek yang beli produk bila baca email kali pertama. Hanya 10-30% yang akan beli produk selepas membuat buat follow-up bersiri dengan prospek.

Pendek kata memang penat membuat bisnes affiliate.

Sistem Affiliate Rahman Basri Menyebabkan Ramai Nak Join Tak Sabar-SabarSistem Jualan Pro 2019 (SJP) - Dibangunkan Oleh Sifu Rahman Basri.

Kini, ia ibarat cahaya indah kepada usahawan online yang membuat bisnes affiliate. SJP menawarkan kemudahan-mudahan yang pemasaran yang tidak ditawarkan oleh affiliate lain.

Sistem affiliate ini dikenali dengan Sistem Jualan Pro 2019 (SJP) ialah satu sistem yang membolehkan anda menjana pendapatan pasif melalui pemasaran affiliate. Ia dibangunkan oleh Rahman Basri, seorang sifu ternama dalam online marketing.

Dengan sistem ini, anda hanya perlu mengumpul email prospek melalui webreplika (squeeze page) yang disediakan oleh sistem SJP. Jadi anda kena promote webreplika ini bagi mengumpul sebanyak mungkin email.

SJP mencadangkan affiliate mengumpul 1,000 email bagi membolehkan anda mendapat menjadi seorang affiliate profesional.

SJP Akan Memasarkan Produk dan Susulan Email Kepada Prospek

Anda tak perlu jual produk, tidak perlu follow-up dan tak perlu buat close sale dengan prospek. 

Sistem SJP akan memasarkan produk, membuat susulan email dan close sale. Menarik kan? Malah apabila membeli satu produk, sistem ini akan memasarkan produk lain pula yang ada hubungan dengan produk asal.

Apabila prospek membeli produk yang dipromosikan melalui email, maka anda akan menerima komisyen 40% daripada harga jualan.

Komisyen Affiliate 40% atau RM40

Apabila prospek membeli produk yang dipromosikan melalui email, maka anda akan menerima komisyen 40% daripada harga jualan.

Sistem Affiliate Rahman Basri Menyebabkan Ramai Nak Join Tak Sabar-Sabar


Pendapatan Pasif Aras 1

Mengikut sifu Rahman Basri, apabila usahawan affiliate mempunyai 1,000 orang prospek dan dengan jangkakan 5% daripada 1,000 prospek satu produk affiliate setiap bulan, maka komisyen affiliate ialah RM2,000 sebulan. 

Lihat kiraan berikut:

5% x 1,000 x RM100 x 40% = RM2,000; di mana harga produk affiliate ialah RM100 dan komisyen 40%.

Pendapatan Pasif Aras 2

Pendapatan komisyen pasif tidak setakat 40% sahaja. Malah, anda akan mendapat tambahan pendapatan pasif 20% kerana ada pembeli anda yang akan join member SJP ini.

Contoh:

1. Anda join...

2. Ahmad join dengan anda. Anda dapat RM40 (RM100 x 40%) apabila Ahmad membeli dari anda.

3. Lim join dengan Ahmad. Ahmad dapat RM40 kerana Ahmad menjual kepada Lim.

4. Anda dapat RM20 (RM100 x 20%) kerana Ahmad menjual kepada Lim.

Sistem Affiliate Rahman Basri Menyebabkan Ramai Nak Join Tak Sabar-Sabar


Jika ada ramai orang macam Lim join dengan Ahmad, bayangkan potensi pendapatan pasif anda...best kan?


Join Dengan Kami Sekarang

Sementara program affiliate ini masih panas, inilah peluang bagi anda menyertainya. Jangan menyesal rakan anda join dengan orang lain.

Untuk join bisnes ini, sila klik dan join:


Artikel ditulis oleh:
Abd Rahaman Rasid
abdrahaman@gmail.com.
2 comments:

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...