Tuesday, 26 March 2019

Ramai Tak Percaya Program Affiliate Boleh Jana Pendapatan RM2,000 Sebulan Dengan Hanya Kumpul Email


Ramai Tak Percaya Program Affiliate Boleh Jana Pendapatan RM2,000 Sebulan Dengan Hanya Kumpul Email. Aku nak syer satu cerita pasal affiliate program di Malaysia yang aku tak berapa suka!

Begini ceritanya...

Aku memang tidak percaya cerita buat bisnes affiliate boleh bagi orang hidup senang. Terasa ragu-ragu bila ada testimoni dari sifu dan manusia yang tak dikenali mengaku dahdapat beribu-ribu ringgit sebulan dengan jual ebook atau video youtube. Aku pun boleh dakwa macam itu.

Lebih tak percaya boleh jual ebook kepada orang tak dikenali. Benda fizikal yang boleh pegang, ada testimoni seperti minuman kesihatan, ubat gatal dan krim kurus badan pun bukan mudah nak bagi orang percaya.

Entah macam mana aku ini - educated, bekas ketua audit, berpengalaman kerja 30-40 tahun, seorang yang bukan mudah percaya, akhirnya terpedaya juga dengan benda baru yang aku nak syer ini. 

Mula-mula aku search siapa orang yang membuat benda ini, betul atau nak menipu aku. Oh, orang ini rupanya-seorang sifu yang top, dah lama dalam online bisnes. Nampak dah boleh percaya bisnes ni...

Ramai Tak Percaya Program Affiliate Boleh Jana Pendapatan RM2,000 Sebulan Dengan Hanya Kumpul Email



Apa itu Sistem Jualan Pro 2019 (SJP)

Aku mula membaca apa tu SJP. SJP nama penuhnya Sistem Jualan Pro - satu produk affiliate yang aku selalu ragu akan kebenarannya.

Bila aku meneliti SJP, aku mula teruja dengan konsepnya, aku dah boleh terima...

Yang aku mula percaya apabila sistem ini mencadangkan kita mesti ada paling kurang 1,000 email prospek kerana mereka ini akan menjadi potential customer. Aku pun terfikir macam mana nak dapat 1,000 prospek sebab tak pernah terfikir nak simpan email sebanyak itu. 

Jom tengok apa cadangan SJP nak tolong dapatkan 1,000 email..



Web Replika atau Squeeze Page

Pertama, SJP ni sediakan squeeze page atau web replika. Web replika ialah satu laman web bagi membolehkan pelanggan memberi nama dan email untuk melanggan apa yang kita tawarkan. Kita hanya tulis sikit apa bisnes SJP dan faedah bila melanggan dengan SJP.

Tugas kita hanya promote webreplika ini di Facebook, blog, twitter, email kepada kawan-kawan, whatsapp dan sebagainya.

Ramai Tak Percaya Program Affiliate Boleh Jana Pendapatan RM2,000 Sebulan Dengan Hanya Kumpul Email


Kedua, apabila pelanggan melanggan SJP, SJP akan memberi email setiap 1-2 dua hari sekali mengenai produk affiliate yang boleh mendatangkan pendapatan affiliate. Yang syoknya, pemilik SJP akan menghantar email secara automatik hingga akhirnya pelanggan besar peluang akan beli produk SJP.

Lepas tu, kalau pelanggan tu dah beli satu produk, pelanggan akan terima email lain yang berkaitan dengan produk pertama tu

.Aku bagi contoh mudah. Mulanya pelanggan beli rumah. Lepas beli rumah pelanggan tentu nak beli kelengkapan, nak beli kitchen cabinet, nak beli meja makan, set TV, dan kerusi meja.

Jadi kita tak perlu pening - kita hanya cari email pelanggan sahaja. Yang lain SJP akan buat kerja offer produk dan susulan nak convince pelanggan hingga close sale. Best kan?

Jadi bila ada pembelian kita dapat 40% komisyen. Secara purata harga produk affiliate RM100, maka dapat komisyen RM40.



Pendapatan Pasif 40%

Bayangkan setiap bulan 5% dari dari 1,000 pelanggan akan beli, maka komisyen sebulan wow RM2,000 (RM5% x 1,000 x RM40). Tapi, bila kita syok, kita tak tak pernah puas dengan 1,000 email, kita akan tambah email mungkin capai 2,000 hingga 5,000 email. Jadi ada potensi dapat tambah income.

Itu baru satu produk yang sistem tolong jualkan, bagaimana SJP tolong promote 7-8 produk. Kira sendirilah...

Pendapatan Pasif 20%

Ketiga yang paling best. Kita boleh dapat passive income 20% dari pembeli kita yang menjual. Pembeli pun macam kita join SJP nak cari duit RM2,000 sebulan. Pembeli kita akan promote web replika beliau untuk kumpul email, pelanggan mereka menerima email secara automatik, offer produk dan terima email follow-up dan close sale.

Ramai Tak Percaya Program Affiliate Boleh Jana Pendapatan RM2,000 Sebulan Dengan Hanya Kumpul Email

Bila pembeli terima komisyen RM40, kita pula dapat RM20, bestkan. Itu baru satu produk, sebab dalam SJP ada 7 atau 8. Kalau betul-betul serious, kita boleh dapat lebih RM2,000 sebulan termasuk passive income.

Apa Faedahnya Menyertai Sistem Jualan Pro (SJP)?

Apa yang kita dapat bila melanggan SJP?

(1) Tiga webreplika SJP dan boleh promote di Facebook, blog whatsapp
(2) Senarai email bila prospek melanggan
(3) Komisyen 40% setiap produk affiliate yang terjual
(4) Komisyen 20% daripada lapis kedua pelanggan dari setiap produk yang mereka jual.
(5) Mula-mula dapat ilmu ini. Untunglah orang yang bertuah join awal SJP.

Klik Sistem Jualan Pro 2019 untuk join. Sila syer page ini kepada kawan yang nak join dengan anda. Tapi pastikan anda join dulu. Pastikan kawan anda tidak join dengan orang lain...


Jangan lupa klik link ini: Sistem Jualan Pro 2019

Jumpa anda lagi...







No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...