Friday, 15 March 2019

Air Mineral Hanya Serendah RM75.47 Sahaja Sebulan

🔥🔥AIR MINERAL HANYA SERENDAH RM75.47 SAHAJA SEBULAN?🔥🔥
❤️Lebih Jimat, Lebih Murah, Lebih Berbaloi!!❤️
………………………………………………………….
Betul akak/abang..Dengan harga serendah dari RM75.47 / sebulan, anda mampu memiliki penapis air 3 suhu PANAS , SEJUK , ROOM 😘😘..jom pasang 1 dirumah dan 1 dirumah mak.
…………………………………………………………..

cara nak pasang cuckoo king top

Air Mineral Hanya Serendah RM75.47 Sahaja Sebulan


Kenapa Cuckoo??
Kerana model2 kami slim dan tidak memerlukan tank yang besar. System tapisan yang laju dengan technologi Nano Positif menghasilkan Air bermineral dan beralkali ringan….Terkini dan terbaru model tanpa tank air panas , sejuk dan suam ready.. lebih penjimatan tenaga!
…………………………………………………………..
Kelebihan Penapis Air Cuckoo (Mild Alkaline Mineral)
📌 Harga mampu milik serendah RM75.47 sebulan
📌 Jaminan & servis percuma selama ansuran
📌 Bermineral (❌bukan air “mati”)
📌 Beralkali ringan PH 7.5 (❌bukan asidik)
📌 Tangki stainless steel (❌bukan plastik)
📌 Servis tukar filter 4 bulan sekali (❌bukan 6 bulan)
📌 Setahun tukar semua filter (❌bukan 2 tahun )
📌 Guna teknologi NANO (❌bukan R.O)
📌 Filter 100% dari KOREA (❌bukan CHINA)

Air Mineral Hanya Serendah RM75.47 Sahaja Sebulan

mahu pasang cuckoo iris top
————————————————————————-
Kelebihan Penapis Udara Cuckoo (Air Purifier)
📌 Harga mampu milik serendah RM75.47 sebulan
📌 Jaminan & Servis percuma selama ansuran
📌 Menapis bulu2 halus beterbangan di udara
📌 Menapis debu2 & habuk halus
📌 Membunuh bakteria diudara dalam rumah
📌 Menapis bau bauan yg tidak menyenangkan
📌 Meneutralkan udara dari asap rokok @ gas beracun
📌 Menghapuskan gas2 merbahaya didalam rumah.
penapis udara cuckoo c model
BELI SEKARANG PADA HARGA PROMOSI!!
✅ PERCUMA Yuran pendaftaran (JIMAT RM265)
✅ PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia
✅ PERCUMA pemasangan
✅ PERCUMA jaminan selama ansuran
✅ PERCUMA servis & tukar Filter selama ansuran
✅ PERCUMA Car ionizer RM600 (belian COMBO)
✅ PERCUMA Max Blender RM1500 (belian TUNAI)
……………………………………………………………..
✅slip gaji tak perlu😍
✅epf tak perlu
✅suri rumah pun boleh apply!😍
✅hanya perlu IC dan kad ATM
……………………………………………………………..

Air Mineral Hanya Serendah RM75.47 Sahaja Sebulan

▶️▶️ Apa Kata Pelanggan Kami??◀️◀️
.
“Sangat2 memudahkan kerja sy, tak perlu lagi nak masak air tiap2 pagi & simpan dlm peti ais lagi. Semua dihujung jari je, mesin penapis air cuckoo dh sediakan air panas, air sejuk & suam utk keluarga sy, anak2 saya pun boleh ambil air sendiri..” – Puan Ainul
.
“Sebelum ni air paip dirumah sy selalu kuning & berbau, sy nak masak air & basuh sayur pun serba salah. Sekarang xperlu risau lg dh, sbb dh ada penapis air cuckoo, kualiti air mmg tip top, servis pun terbaik 😊” – Puan Azlina
.
“Sy ada pelihara kucing, tapi anak saya pula ada Asma & selalu sesak nafas, Alhamdulillah sejak sy guna penapis udara cuckoo, anak sy dah kurang sesak nafas, tadi sy bersihkan filter, byk habuk ditapis termasuk bulu2 kucing ,habuk halus & debu- Encik Azman
————————————————————————–
Nak order, tak perlu susah-susah. kami sedia daftarkan untuk seluruh Malaysia, kerana kami boleh terus daftarkan direct kepada HQ melalui sistem online.
Pemasangan boleh dibuat seluruh malaysia termasuk Sabah & Sarawak . Untuk permohonan boleh cepat-cepat hubungi saya, Janna di link wasap dibawah.
ZULKIFLI BIN HARUN
(Natural Executive Cuckoo Malaysia)

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...