Friday, 7 December 2018

Panduan Part Time Shoppe


Panduan Part Time Shoppe. Assalamualaikum & Salam sejahtera, Saya dikenali di internet sebagai Ariel Collections. Masih lagi bekerja makan gaji sebagai Site Engineer di Johor Bharu. Saya juga merupakan salah seorang dari Team ChinaMethod.

Saya sedar, dalam keadaan ekonomi sekarang ni, kita tidak boleh cepat nak merasa 'selesa' dengan kehidupan kita sekarang ni. Lagi-lagi kalau kita makan gaji. Macam saya sendiri, walaupun saya ada gaji yang 'cukup', saya tidak pernah berhenti untuk mencari pendapatan tambahan untuk memberikan kehidupan yang lebih baik untuk keluarga saya.

Panduan Part Time Shoppe


Dalam banyak-banyak bisnes part time yang saya buat, bisnes di Shopee ni antara bisnes yang sangat-sangat MENARIK dan SENANG untuk dilakukan. Lebih-lebih lagi untuk orang yang masih lagi makan gaji macam saya ni.

Sudah lebih 2 tahun saya berniaga di Shopee. Dan Alhamdulillah sehingga sekarang, jualan saya di Shopee meningkat setiap hari. Hampir setiap hari saya dapat withdraw duit dari Shopee Wallet. Alhamdulillah..

Ramai jugak kawan-kawan saya datang pada saya untuk belajar tentang cara macamana saya boleh buat duit dengan berniaga di Shopee ni. Bila saya dah mula sharing kepada 4-5 orang dan menjadi, makin ramai pula yang datang pada saya untuk belajar.

Panduan Part Time Shoppe


Saya pula sangat kesuntukan masa. Yer la, bila ramai-ramai yang request nak datang jumpa dan belajar ni, mana la cukup masa kan. Dan dari Group Pembeli EbooK China Method pun ramai yang request untuk belajar tentang Shopee ni. Mereka dah tahu lubuk supplier, tapi belum tahu cara sebenar nak beriklan di Shopee.. Tu yang jadi mereka sangat TERUJA untuk belajar tu.

Daripada situ, tercetuslah idea untuk saya terbitkan ebook Panduan Part Time Shopee ni bersama dengan Tuan Hafizi Zain dan Team ChinaMethod. 

Memperkenalkan....

Ebook Panduan Part Time Shopee!!

Untuk keterangan lanjut sila layari Panduan Part Time Shoppe.







No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...