Monday, 11 June 2018

Clean Sprayz

Clean Sprayz – Penanggal Kekotoran Pada Fabrik Pakaian Dengan Segera & Pantas!

Saya dengar cerita ramai boikot produk Clean Sprayz.
.
Betullah tu.
.

Ramai boikot produk Clean Sprayz.
.
Tapi, bukan sebab boikot tak nak beli.
.
Diorang ‘boikot’ Clean Sprayz kalau produk ini tak buat promosi gila-gila.
.
Sebab ramai customer dapat selesaikan masalah kotoran di pakaian dengan segera bila pakai produk ini.
.
Setakat ini, majoriti customer bagitahu yang kalau ada masalah kotoran mengejut di pakaian selesai dalam masa 30 saat!



Clean Sprayz 

.
Saya tak nak janji bulan & bintang.
.
Yang saya berani janji adalah:
.
1 – Ianya boleh bersihkan kotoran dengan segera.
2 – Botol kecil dan mudah di bawa dalam henbeg jer.
3 – Tengok video ni kalau nak tengok BUKTI.
.
Bayangkan kalau pakaian korang (tudung ke, baju ke, seluar ke) TERKENA benda berikut;
✔ Kuah Sate
✔ Rendang
✔ Kari
✔ Minyak
✔ Sambal
✔ Kicap
✔ Sos Cili
✔ Sos Tomato
✔ Lipstik
✔ Dakwat Pen
.
Pendek kata, ‘time raya’ nanti ’standby’ simpan satu dalam henbeg atau dalam opis.
.
Bila terkena jer kotoran, terus LAP, SPRAY & BERSIH! 😉
.
Siapa yang berminat nak cuba, boleh Whatsapp saya terus klik link ini






No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...