Wednesday, 19 July 2017

Adun Lenggeng Datuk Ishak Ismail Meninggal Dunia

Adun Lenggeng Datuk Ishak Ismail Meninggal Dunia. Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Lenggeng Datuk Ishak Ismail meninggal dunia kira-kira jam 11.25 Selasa malam akibat serangan jantung di Hospital Tengku Ampuan Najihah di Kuala Pilah.

Setiausaha Umno Negeri Sembilan Datuk Hasim Rusdi berkata Ishak dilaporkan pengsan ketika menghadiri rumah terbuka Aidilfitri ADUN Seri Menanti Datuk Abdul Samad Ibrahim di Seri Menanti sebelum dikejarkan ke Hospital Tuanku Ampuan Najihah untuk rawatan lanjut.

Adun Lenggeng Datuk Ishak Ismail Meninggal Dunia. “Jenazah sekarang sedang jalani bedah siasat  dan akan dibawa balik ke rumahnya di Taman Rashidah Utama, Seremban dan dijangka dikebumikan selepas solat Zohor,” katanya kepada Bernama malam tadi.

Ishak yang  berasal dari Kampong Pantai, Seremban, baru menyambut ulang tahun ke-66 pada Isnin lepas, Beliau meninggalkan isteri  Datin Norimah Ujang dan empat orang anak.

Adun Lenggeng Datuk Ishak Ismail Meninggal Dunia


Ishak merupakan  ADUN Lenggeng selama empat penggal sejak pilihan raya umum 1995. - bernamaIklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...