Friday, 26 May 2017

Adakah Ini Sindiran Buat Tunku Mahkota Johor?

Adakah Ini Sindiran Buat Tunku Mahkota Johor? Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaluddin Abu Bakar berkata tidak ada faedah menjawab balik sindiran Presiden FAM Tunku Ismail Sultan Ibrahim yang menyarankan beliau menjadi askar wataniah jika tidak minat menghadiri perlawanan akhir Piala FA.

Selepas disindir Tunku Mahkota Johor (TMJ) 2 hari lalu, Khairy hari ini menjawab isu berkenaan tetapi hanya memberikan komen ringkas seolah tidak mahu memanjangkan isu berkenaan.

Adakah Ini Sindiran Buat Tunku Mahkota Johor?  “Saya rasa tidak ada apa-apa kebaikan yang boleh datang daripada saya (jika saya) menjawab isu tersebut,” kata beliau kepada media di Parlimen hari ini, lapor Malaysiakini.

Sebelum ini, TMJ membidas ahli Parlimen Rembau itu kerana tidak menghadiri perlawanan akhir Piala FA antara Kedah dan Pahang Sabtu lepas.

Menurut TMJ, Khairy yang sepatutnya hadir sebaliknya dikhabarkan sibuk dengan program Askar Wataniah.

Adakah Ini Sindiran Buat Tunku Mahkota Johor? 


“Kalau setakat mahu menjadi popular, lebih baik menjadi selebriti, bukannya memegang jawatan sebagai seorang menteri atau ahli politik,” kata TMJ dalam ulasan tajam dimuat naik di Facebook.

Adakah Ini Sindiran Buat Tunku Mahkota Johor?  “Pada saya, sekiranya program Askar Wataniah lebih menjadi keutamaan, adalah lebih baik beliau menjadi askar Wataniah daripada menjadi menteri belia dan sukan.” - fmtIklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...