Saturday, 15 April 2017

Azri AF9 Didakwa Celup Tangan Anak Tiri Dalam Air Panas

Azri AF9 Didakwa Celup Tangan Anak Tiri Dalam Air Panas. Bekas peserta Akademi Fantasia musim ke-9 (AF9) Mohammad Azri Abdullah dihadapkan di Mahkamah Sesyen hari ini terhadap pertuduhan mendera anak tirinya dengan mencelup kedua-dua tangan mangsa ke dalam air panas, tahun lalu.

Mohammad Azri, 30, yang juga suami kepada bekas juara program Mentor musim ke-5, Salma Andi-Asis, mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan terhadapnya dibacakan di hadapan Hakim Mohammed Mokhzani Mokhtar.

Azri AF9 Didakwa Celup Tangan Anak Tiri Dalam Air Panas.  Tertuduh didakwa melakukan penganiayaan terhadap anak perempuan tirinya, yang kini berumur 10 tahun, dengan mencelup kedua-dua tangan mangsa ke dalam air panas, di sebuah pangsapuri di Seksyen 9, Subang Jaya, jam 8.00 pagi, 5 Mei 2016.

Dia didakwa mengikut Seksyen 31(1)(a) Akta Kanak-kanak 2001 yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 20 tahun atau denda atau kedua-duanya, jika sabit kesalahan.

Terdahulu, Timbalan Pendakwa Raya V V Suloshani menawarkan jaminan RM15,000 dengan seorang penjamin.

Azri AF9 Didakwa Celup Tangan Anak Tiri Dalam Air Panas


Tertuduh yang diwakili peguam Fahmi Abd Moin memohon jaminan yang rendah atas alasan anak guamnya merupakan penanggung tunggal keluarga dan mempunyai 3 anak selain menjaga ibunya.

Mahkamah membenarkan tertuduh diikat jamin RM10,000 dengan seorang penjamin, berserta syarat tambahan supaya tidak menganggu mangsa dan menetapkan 15 Mei untuk sebutan semula kes.

Azri AF9 Didakwa Celup Tangan Anak Tiri Dalam Air Panas.  Azri dan Salma berkahwin pada 31 Jan tahun lalu dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata. -fmt


Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...