Tuesday, 14 March 2017

Filem Beauty And The Beast Di Tangguh

Filem Beauty And The Beast Di Tangguh. “Filem Beauty and the Beast yang sepatutnya ditayangkan di Malaysia kini ditunda disebabkan reviu dalaman. Kami akan memaklumkan tarikh baru tayangannya kelak,” ujar wakil dari The Walt Disney Company (Malaysia) Sdn.Bhd kepada Cinema Online.

Setakat ini filem tersebut masih lagi berada di dalam senarai filem akan datang di beberapa buah laman sesawang pawagam seperti GSC, TGV dan MBO.

Filem Beauty And The Beast Di Tangguh. Penangguhan tarikh tayangan filem tersebut berlaku pabila telah menerima beberapa adua yang dilakukan oleh ibu bapa dek kerana filem tersebut ada menayangkan mengenai kewujudan karakter hubungan sejenis (homoseksual) yang mana ia sememangnya agak tidak sesuai untuk ditonton untuk kanak-kanak khususnya.

Menurut pengarah filem tersebut iaitu Bill Condon, konco penjahat Gaston iaitu Lefou yang dimainkan oleh Josh Gad kononnya akan mempunyai momen eksklusif homoseksual di dalam filem tersebut. Kenyataan tersebut ditulis di dalam Attitude Magazine baru-baru ini.

Filem Beauty And The Beast Di Tangguh


Ini sekaligus membuatkan Russia mengugut untuk menapis atau terus mengharamkan filem tersebut, manakala sebuah pawagam di Alabama, Amerika Syarikat sudah mengesahkan dari awal yang mereka tidak akan menayangkan filem itu. - eh.com


Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...