Saturday, 7 January 2017

PKR Bidas PAS Pulak?

PKR Bidas PAS Pulak? Isu pembahagian kerusi antara Pakatan Harapan dan PAS tidak berbangkit menjelang Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU 14), kata Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar.

Ini kerana, menurutnya apa yang penting ketika ini ialah memberi tumpuan pada siri jelajah untuk mendekatkan diri kepada masyarakat.

"Saya fikir isu (pembahagian kerusi) itu tidak berbangkit (antara HARAPAN dan PAS).

PKR Bidas PAS Pulak? "Sekarang tumpuan kami seperti saya sebutkan ialah Jelajah Siap Siaga dan rundingan terbaik sentiasa dibuat secara tertutup," katanya pada sidang media selepas pelancaran program Jelajah Siap Siaga bagi menghadapi PRU 14 di ibu pejabat PKR di Petaling Jaya, hari ini.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas soalan pemberita sama ada rundingan pembahagian kerusi antara HARAPAN dan PAS masih berjalan atau telah selesai.

Sementara itu, Nurul yang juga pengarah pilihan raya PKR memberitahu tujuan siri Jelajah Siap Siaga diadakan bagi mendekatkan diri dengan masyarakat.

PKR Bidas PAS Pulak?


Siri jelajah tersebut akan meliputi seluruh negara dan memberi peluang kepada rakyat mendengar sendiri penjelasan yang dibawa oleh pemimpin HARAPAN.
"Ia akan beri momentum kepada rakyat yang berpeluang mendengar sendiri daripada kita.

"Ia merupakan medium interaksi dan penyaluran komunikasi agenda institusi dan dasar sosio ekonomi bagi seluruh rakyat Malaysia," katanya.

PKR Bidas PAS Pulak? Menurut Nurul lagi, Jelajah Siap Siaga 2017 juga akan menyelia kerja-kerja pilihan raya antaranya menerusi program dan aktiviti kesukarelawan MyChangemakers yang telah bermula sejak pilihan raya negeri Sarawak. - mkIklan
Image
Image
Image
Image
ImageNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...