Tuesday, 17 January 2017

ADUN BN Sungai Air Tawar Meninggal Dunia

ADUN BN Sungai Air Tawar Meninggal Dunia. Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Air Tawar, Kamarol Zaki Abdul Malek meninggal dunia pagi ini selepas ditemukan dalam keadaan tidak sedarkan diri di rumahnya di Sungai Air Tawar.

Pegawai Khas Allahyarham, Mohamad Fariq Roslan ketika mengesahkan kematian itu berkata, arwah ditemukan tidak sedarkan diri kira-kira pukul 9 pagi ini selepas gagal dihubungi sejak awal pagi.

ADUN BN Sungai Air Tawar Meninggal Dunia. “Sepatutnya beliau menghadiri program Ziarah Kasih Sedetik Bersamamu di Kampung Sekendi pagi ini,” katanya, memetik laporan Utusan Online.

Arwah yang berusia 59 tahun adalah timbalan ketua Umno Sabak Bernam dan ketua Umno cawangan Sungai Air Tawar.

Selain itu, arwah turut menjawat kerusi exco Kementerian Perusahaan Perladangan & Komoditi (MPIC) ADUN BN Selangor dan pengerusi Pertubuhan Peladang Kawasan Bernam Jaya (PPK).

ADUN BN Sungai Air Tawar Meninggal Dunia


Arwah yang popular dengan panggilan 'Cikgu Zaki' merupakan bekas guru besar Sekolah Kebangsaan Seri Mawar dengan mempunyai pengalaman selama 37 tahun dalam dunia perguruan.

ADUN BN Sungai Air Tawar Meninggal Dunia. Dalam pilihan raya umum yang lalu, arwah mengalahkan oleh calon PAS, Wahid Rais. - mkIklan
Image
Image
Image
Image
ImageNo comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...