Friday, 4 November 2016

Petanda PAS Akan Kehilangan Kelantan

Petanda PAS Akan Kehilangan Kelantan. Tindak-tanduk Pas mutakhir ini menunjukkan parti itu semakin yakin akan kehilangan Kelantan.

Mengulas kenyataan Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk berunding bagi menjayakan formula satu lawan satu, Penasihat Amanah Negeri Kelantan Datuk Husam Musa berkata dalam pilihan raya akan datang kumpulan yang cuba bersendirian akan ditolak rakyat.

Petanda PAS Akan Kehilangan Kelantan.  Dengan pelbagai masalah yang melanda negara, rakyat bersungguh untuk menukar kerajaan BN sedia ada dengan mengharapkan pembangkang dapat bersatu padu dan mampu mengambil alih kerajaan.

Menurut Husam, Konvesyen Pakatan Harapan 12 November ini yang turut dihadiri Tun Mahathir Mohamad akan mewujudkan satu pakatan yang mampu bersaing dengan BN.

"Kita serius untuk menawarkan kerajaan yang baru dengan menjadi kompetitif dan pilihan kepada rakyat," katanya pada majlis makan malam sempena setahun penubuhan Amanah Negeri Terengganu, malam tadi.

Petanda PAS Akan Kehilangan Kelantan


Malah beliau menegaskan, negara memerlukan pemimpin yang jelas untuk membela nasib rakyat dengan mempunyai ciri akauntabliti, kredibiliti, mengutamakan maslahat ummah dan melihat ke hadapan untuk melakukan kebajikan kepada rakyat dan negara.

Petanda PAS Akan Kehilangan Kelantan.  Mengulas tentang politik Terengganu, beliau berkata rakyat negeri ini memerlukan parti politik baru yang mempunyai pimpinan berkaliber serta memenuhi ciri-ciri seorang pemimpin yang dikehendaki rakyat. - Malaysia Dateline
Iklan
Image
Image
Image
Image
Image
2 comments:

  1. Pas akan kalah 95% kerusi d luar k'tan. Kalah 50% kerusi d k'tan.

    antaranya...Hadi, nik abduh, tantawi kalah parlimen.

    ReplyDelete
  2. Pas akan kalah 95% kerusi d luar k'tan. Kalah 50% kerusi d k'tan.

    antaranya...Hadi, nik abduh, tantawi kalah parlimen.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...