Monday, 1 August 2016

Berita Gempar Dari Bukit Aman

Berita Gempar Dari Bukit Aman. Polis akan menjalankan siasatan terhadap individu yang menggodam laman Twitter rasmi milik Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar.

“Saya difahamkan ia digodam mengguna server dari luar negara maka kami akan jalankan siasatan,” kata Timbalan Ketua Polis Negara Tan Sri Noor Rashid Ibrahim.

Berita Gempar Dari Bukit Aman. Beliau ditemui pemberita selepas menghadiri majlis penutupan Kejohanan Menembak Persekutuan Antarabangsa (IPSC) di Lapang Sasar, Briged Tengah, Pasukan Gerakan Am, Cheras, di sini, hari ini.

Awal pagi tadi laman Twitter Khalid @KBAB51 digodam dengan mempamerkaniklan jualan produk kacamata jenama Rayban dengan harga promosi ($24.99).

Berita Gempar Dari Bukit Aman


Sementara itu, Noor Rashid berkata polis telah membuka kertas siasatan untuk memastikan sama ada insiden di Ibu Pejabat Polis Daerah Serdang pada Jumaat lepas yang menyebabkan seorang sarjan maut berlaku akibat kecuaian atau sebaliknya.

Berita Gempar Dari Bukit Aman. Dalam kejadian kira-kira 9 pagi itu, mangsa berusia 57 tahun cedera parah di kepala selepas terkena tembakan daripada seorang lans koperal berusia 32 tahun dari dalam bilik stor senjata di IPD berkenaan.No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...