Sunday, 5 June 2016

(Gambar) Sekitar Penamaan Calon PRK Sungai Besar

Sekitar Penamaan Calon PRK Sungai Besar. Keadaan di Sungai Besar pagi ini mula sibuk seawal 7 pagi tadi apabila kumpulan penyokong berkumpul di lokasi ditetapkan bagi menanti rombongan calon menuju ke Dewan Seri Bernam bagi proses penamaan calon bagi PRK Parlimen itu yang bermula 9 pagi ini.

Kelibat delegasi penyokong BN, AMANAH dan PAS yang semakin bertambah di sekitar dewan dilihat tenang menanti kehadiran calon mereka.

Sekitar Penamaan Calon PRK Sungai Besar. Keadaan cuaca setakat ini baik dan dijangka akan melancarkan lagi proses penamaan calon.

Kira-kira 1,000 anggota PDRM turut bersiap sedia mengawal keadaan di sekitar pusat penamaan calon selain beberapa jalan utama di sekitar kawasan itu turut ditutup seawal 5 pagi tadi bagi membantu memudahkan pergerakan calon ke pusat penamaan.


Sekitar Penamaan Calon PRK Sungai Besar


Kehadiran lebih 70 pengamal media dari pelbagai agensi turut memeriahkan proses pencalonan biarpun terpaksa berjalan lebih 500 meter ke pusat penamaan calon akibat penutupan jalan utama.

Laluan penyokong daripada parti bertanding ke dewan juga dipisahkan bagi mengelakkan sebarang kejadian tidak diingini.

No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...