Wednesday, 15 June 2016

Bekas Ketua Umno Bahagian Kuala Kangsar Dihalau Daripada Majlis Tahlil Calon BN

Bekas Ketua Umno Bahagian Kuala Kangsar Dihalau Daripada Majlis Tahlil Calon BN. Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz yakin bekas ketua Umno Bahagian di sini tidak akan melakukan sesuatu yang merugikan Umno, selepas dilaporkan diusir keluarga calon Barisan Nasional (BN) Datin Mastura Mohd Yazid daripada majlis tahlil.

“Saya kenal dia. Dia bukan hanya ahli, tetapi orang Umno. Saya yakin dan percaya dia tetap orang Umno,” kata Nazri semalam, merujuk Datuk Ramly Zahari Ramly.

Bekas Ketua Umno Bahagian Kuala Kangsar Dihalau Daripada Majlis Tahlil Calon BN. Ramli pernah menjadi Adun Manong selama empat penggal juga sebelum ini dilaporkan tidak berpuas hati apabila tidak dipilih sebagai calon BN dalam PRK kali ini.

“Kita baca laporan, dia hanya terkilan. Ia tanda positif kerana sebagai orang Umno, saya tidak rasa dia akan buat sesuatu yang merugikan Umno,” katanya.

Bekas Ketua Umno Bahagian Kuala Kangsar Dihalau Daripada Majlis Tahlil Calon BN


Nazri sebelum ini pernah mencadangkan nama Ramly sebagai calon BN dalam PRK ini.

FMT sebelum ini melaporkan seorang tokoh veteran Umno mendakwa Umno Kuala Kangsar sentiasa terbahagi kepada dua kem – Allayarham Wan Mohammad Khair-il dan Ramly.

Bekas Ketua Umno Bahagian Kuala Kangsar Dihalau Daripada Majlis Tahlil Calon BN. Sementara itu, bercakap pada pemberita, Mastura berkata beliau tidak mempunyai apa-apa masalah dengan Ramly.No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...