Thursday, 5 May 2016

Adun Kubang Rotan Sertai Amanah?

Adun Kubang Rotan sertai Amanah? Berita Adun Kubang Rotan Mohd Nasir Mustafa keluar Pas dan menyertai Amanah viral di media sosial Setiausaha Amanah Kedah, Aris Awang dalam status facebooknya mendakwa Mohd Nasir Mustafa (Nasir Mustafa II), Adun Kubang Rotan telah meletak jawatan secara rasmi sebagai Timbalan Yang Dipertua PAS Kawasan Kuala Kedah pada 1 Mei 2016. 

"Pengakuan beliau meletak jawatan tersebut dinyatakan oleh beliau sendiri di pejabat Amanah Negeri Kedah ketika saya bertanya beliau benarkah desas desus yang timbul itu" katanya. 

Menurut Aris, Nasir berada di pejabat Amanah Kedah, di Wisma Harapan Baru, Bandar Stargate, Alor Setar untuk menyelesaikan beberapa perkara berkaitan penganjuran Pidato Selamatkan Malaysia pada 1 Mei 2016 lalu. 

Adun Kubang Rotan sertai Amanah? "Beliau juga telah dipanggil oleh pihak Polis Daerah Kota Setar untuk mengambil keterangan berkaitan penganjuran pidato yang dihadiri lebih 10 ribu orang dari pelbagai kaum," katanya, lapor Malaysia Dateline.
2 comments:

  1. Slmt maju jaya YB bersama PAN, sila letak jawatan adun dulu..tq.

    ReplyDelete
  2. Pas dah bukan pas lagi dah.
    Elok la keluar.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...