Sunday, 6 March 2016

Umno Menggelupur Berhadapan Deklarasi Anti Najib.. Ini Buktinya

Umno Menggelupur Berhadapan Deklarasi Anti Najib.. Ini Buktinya. Umno mungkin memanggil mesyuarat tergempar untuk membincangkan nasib Tan Sri Muhyiddin dan Datuk Seri Shafie Apdal, lapor Star Online yang memetik Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Seri Hassan Malek.

Muhyiddin yang digantung jawatannya sebagai timbalan presiden Umno dan Shafie turut menandatangani deklarasi rakyat yang menyeru pengunduran Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Star Online memetik Hassan sebagai berkata Najib mungkin memanggil mesyuarat tergempar untuk menangani isu itu.

Umno Menggelupur Berhadapan Deklarasi Anti Najib.. Ini Buktinya

Katanya, Umno biasanya mengadakan mesyuarat sekali setiap bulan, tetapi beliau percaya perkembangan tersebut mungkin memerlukan mesyuarat tergempar diadakan.

5 comments:

 1. Selalunya yang tergempar ni benda2 yang tak baik jer.manalah tau kalau2 dalam mesyuarat tu nanti nak bincang penyingkiran najib ......siapa tau!!!

  ReplyDelete
 2. kamu semua kaya raya harapan kami sebagai rakyat kamu semua yang mengkhianati rakyat malaysia akan bunuh membunuh diantara kamu.amin

  ReplyDelete
 3. Apakah memanggil mesyuarat tergempar itu dikatakan mengelupur ??...
  ... Bagaimana kalau langkah tindak balas lebih agrasif lagi ???
  Isu2 yang masih disimpan yang melibatkan Tun M dan ....

  ReplyDelete
 4. Daripada buat mesyuarat tergempar, baik buat persidangan agung tergempar untuk lantik presiden umno yg baru....sampai masanya kau akan dihumban gak Najib

  ReplyDelete
 5. Hassan Malik kata akan di adakan mesyuarat tergempar ?? Kenapa mengelupur dan gelojoh sangat,.kan ada baik nya dibubarkan Parlemen,. Adakan PRU,..Rakyat akan menentukan siapa yg akan dilantik sebagi pemimpin baru yg lebih telus, amanah, peduli Rakyat ,..Bukan kepada yg kepentingan diri serta kroni,..

  ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...