Monday, 25 May 2015

Individu Sebar Video Ucapan Muhyiddin Terbongkar?


Individu Sebar Video Ucapan Muhyiddin Terbongkar? Suspek yang didapati merakam dan menyebar video ucapan Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam satu majlis tertutup baru-baru ini akan berdepan dengan hukuman sewajarnya.

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, individu terbabit yang juga Timbalan Ketua UMNO bahagian akan dihadapkan ke jawatankuasa pengurusan parti dalam masa terdekat.


Sebelum ini, beberapa blog telah menyiarkan nama dan gambar lelaki berkenaan. Dia dipercayai merakam ucapan Muhyiddin dalam perjumpaan tertutup dengan ahli parti dengan menggunakan telefon bimbit.


Individu Sebar Video Ucapan Muhyiddin Terbongkar?


Rakaman video yang tersebar pada Khamis lalu mengandungi gesaan Muhyiddin supaya Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak memecat semua Ahli Lembaga Pengarah 1MDB.


Ia bagi memastikan isu itu tidak menjadi beban kepada UMNO dan Barisan Nasional (BN) untuk terus berkuasa selepas Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14).

Iklan B (ii)


No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...