Friday, 20 March 2015

Penyokong BN Pasti Bersorak Gembira Dengan Berita Ini..


Penyokong BN Pasti Bersorak Gembira Dengan Berita Ini. Tambang teksi dan kereta sewa naik antara 20% hingga 67% berkuat kuasa serta merta manakala mulai 15 Mei pula tambang bas ekspres akan naik 22.6 peratus.

Kenaikan tambang itu yang diumumkan oleh Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) hari ini dibuat berikutan kenaikan kos yang ditanggung pengusaha pengangkutan awam termasuk kos penyelenggaraan.

Penyokong BN Pasti Bersorak Gembira Dengan Berita Ini.

Pengerusi SPAD Tan Sri Syed Hamid Albar berkata, penyelarasan kadar tambang itu dibuat selepas mengambil kira keperluan pihak pengusaha yang terbeban dengan kenaikan harga barang dan kepentingan orang ramai yang menggunakan perkhidmatan itu.

Iklan B (ii)
3 comments:

  1. Yahuuuuu.....brg naik

    ReplyDelete
  2. Makin gila ke apa SPAD... Makin ada lembaga ni makin teruk... Mcm juga lembaga ikan.. Ada dan xda hampir sama saja... Ikan tak turun pun.. Makin naik ada le,... Minyak turun pun kata rega penyelenggaraan plk.. Tugas tan sri hamid ni pa? Perabih duitrakyat aja.. Sistem pengankutan masih d tahap lama jugak..

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...