Wednesday, 18 March 2015

Muslihat Terbaru Umno BN Di Selangor?


Muslihat Terbaru Umno BN Di Selangor? Selepas Selangor membatalkan projek Lebuhraya Bertingkat Kinrara-Damansara (Kidex), Putrajaya kini mengalihkan fokusnya apabila mahu mengadakan pertemuan dengan kerajaan negeri bagi membincangkan isu pembangunan infrastruktur pengangkutan awam.

Menteri Besar Selangor Mohamed Azmin Ali berkata, pertemuan akan diadakan dengan Menteri Kerja Raya Datuk Fadillah Yusof dalam masa terdekat bagi membincangkan isu pengangkutan awam dan bukannya projek lebuh raya.

Muslihat Terbaru Umno BN Di Selangor? 

"Saya sudah terima surat daripada menteri kerja raya minggu lalu sebaik saja kerajaan negeri batalkan pembangunan Kidex. Dia tulis surat menyatakan keinginan kerajaan persekutuan melalui Kementerian Kerja Raya membincangkan pembangunan infrastruktur pengangkutan awam secara menyeluruh, bukan bincang lebuh raya.

"Saya sudah bersetuju dan perjumpaan itu akan diadakan dalam minggu ini. Tarikh dan masa ditetapkan dalam minggu ini, kita akan umumkan," katanya kepada pemberita di Shah Alam, hari ini.


Iklan B (ii)
No comments:

Post a Comment

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...