Tuesday, 17 March 2015

Berita Gempar Ini Mungkin Tidak Disiarkan Oleh Utusan Dan Berita Harian..


Berita Gempar Ini Mungkin Tidak Disiarkan Oleh Utusan Dan Berita Harian. Teramai dan paling bersemangat sejak diadakan program himpun tunjuk solidariti diluar Lokap Berpusat Jinjang ... 

Itulah ungkapan dan bacaan Omak Kau apabila menerima beberapa rakaman gambar Solidariti Untuk Nurul Izzah Anwar kerana ditahan di Lokap Berpusat Jinjang malam tadi kerana siasatan dibawah Akta Hasutan dan Himpun #Kita Lawan.

Berita Gempar Ini Mungkin Tidak Disiarkan Oleh Utusan Dan Berita Harian.

Ramai para pemimpin PKR dan PAS dilihat hadir untuk memberikan sokongan moral .. yang tidak kelihatan dari beberapa gambar ini paling ketara ialah Timbalan Presiden KeADILan merangkap Dato' Menteri Besar Selangor YAB Tuan Hj Mohamed Azmin bin Hj Ali dan Setiausaha Politiknya YB Shuhaimi Shafiei.













Iklan B (ii)











3 comments:

  1. Bertindak mengikut nilai Islam bukan ikut mulut. Semoga Nurul diberkati jika benar dan dilaknat jika tersasar dari nilai Islam.

    ReplyDelete
  2. Tobat lahom, berita dan gambar ini memang tidak akan disiarkan dlm Utusan dan Berita Harian.

    ReplyDelete
  3. Potongan Gaji Penjawat Awam Untuk Bayaran PTPTN. Setuju atau Tidak. Kronologi Berita Najib VS Wall Street Journal WSJ. Daripada Dakwaan Fitnah Bertukar Kepada Perakuan Derma. here are options berita, berita harian, berita terkini, berita malaysia, harian metro or sinar harian.

    ReplyDelete

Maaf.. komen yang menggunakan bahasa kesat, lucah dan sewaktu dengannya akan dikeluarkan. Komen spam juga akan dibuang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...